top of page

QUÈ VISITAR

La ciutat es caracteritza per la riquesa del seu patrimoni cultural i monumental. Un total d'onze monuments del municipi estan catalogats com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) per la Generalitat de Catalunya. El relleu del terme és també, força representatiu, hi predominen les valls amples i generalment poc fondes, i emmarcades per llargues carenes.

Monuments

01

Una gran muralla , un campanar d'uns 50 metres d'alçada, conjunts arquitectònics d'abans del segle

XV i carrerons envoltats per una fortificació medieval. 

02

Universitat

Monument declarat Bé Cultural d'Interès Nacional, amb una façana principal és d’estil barroc, bastida amb carreus de pedra i emmarcada per una portalada amb dues columnes a cada costat.

Itineraris

03

La ciutat de Cervera ofereix als visitants la possibilitat de realitzar visites guiades als seus atractius turístics més remarcables.

Festes 

04

Festes del foc, de les bruixes, els diables, correfocs, espectacles, música, màgia i esoterisme. Gran disbauxa per tota la ciutat.

Rutes BTT

05

La Segarra ofereix un paisatge abrupte amb forts contrastos entre estacions on la comarca es vesteix amb un paisatge diferent. Això permet realitzar varies rutes en BTT i a peu que permetran al visitant descobrir la comarca i tots els seus racons.

06

Museus

El Museu de Cervera és un dels exemples més primerencs de museu de territori ja que els seus primers esbossos es remunten a inicis del segle XX

Actualment ofereix una exposició del Marc Márquez

bottom of page